دستگیری سارق احشام و مالخر در چرام
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۸۵۰۷

دستگیری سارق احشام و مالخر در چرام

فرمانده انتظامی شهرستان چرام از شناسایی و دستگیری سارق اصلی احشام به همراه یک نفر مالخر خبر داد.
دستگیری سارق احشام و مالخر در چرام

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حجت‌الله خلیلی،​فرمانده انتظامی شهرستان چرام در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت احشام در سطح شهرستان شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

​وی افزود: متهمان این پرونده از مدتی پیش تحت رصد دقیق اطلاعاتی پلیس استان و شهرستان بودند که پس از هماهنگی‌های لازم و در یک عملیات غافلگیرانه و منظم، سارق اصلی به همراه یک نفر مالخر دستگیر شدند.

​فرمانده انتظامی شهرستان چرام با اشاره به توقیف تجهیزات سارقان گفت: در این عملیات، یک دستگاه خودروی سواری که متهمان در انجام سرقت‌ها از آن استفاده می‌کردند توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

​سرهنگ خلیلی تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده اولیه، با قرار بازداشت روانه زندان شدند اما باتوجه‌به ضرورت بررسی‌های فنی بنابه‌درخواست پلیس و موافقت مقام محترم قضایی، این افراد جهت کشف جرائم احتمالی بیشتر در حوزه سرقت احشام، در اختیار پلیس آگاهی استان قرار گرفتند.

​این مقام انتظامی در پایان تأکید کرد: امنیت شهروندان خط‌قرمز پلیس است و با هرگونه عاملی که باعث سلب آسایش مردم و دامداران شود، قاطعانه برخورد خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار